fredag 2 januari 2009


Det har skett ett par traakiga saker paa resan. Naer vi skulle laegga in bilder till foerra inlaegget blev det naagot fel.........800 bilder var ploetsligt lost i cyberspace.....Gissa hur det kaenns, ja just det, foer jaevligt. Men vi har ju vaara minnen kvar. Titta noga paa de fyra bilderna som vi har lagt in och njut. Vi tar nya bilder men vi laegger inte in naara nu utan det kan vi goera i efterhand hemma.
Igaar laemnade vi Kumily tidigt paa morgonen med buss till Madurai daer vi skulle titta paa det stora templet som varje indier boer besoeka aatmindstone en gaang i livet. Naer vi naermar oss templet efter fyra timmar paa bussen och en rikshatur senare ser vi att hela templet aer inklaett med staellningar och palmblad. Templet skulle renoveras och maalas. Laang naesa fick vi.......
Daa satte vi oss paa en annan buss, denna gaangen tog vi en Superdeluxevideocoach, och sex timmar senare landade vi i Kanyarikom, som aer saa laangt soederut man kan komma i Indien.
Haeftigt.
Haer har vi checkat in paa ett hotell daer vi har otroligt stora rum och otroligt stora badrum.
Kaenns som att det aer en lyx som vi behoever just nu.
Haer aer det maanga indier, och maanga som stirrar paa oss, och maanga som fotograferar oss, mer eller mindre diskret. Ebba och Agnes aer de mest populaera motiven.
Imorgon aaker vi vidare, nu aer det badstraender som lockar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar