onsdag 31 december 2008


Nu har det gaatt en vecka sen vi skrev sist. Vi har foerflyttat oss lite. Vi startade med att ta faerja till Allapuza, daer vi sov en natt. Baatturen varade 8 timmar och det var roligt och vackert att faerdas genom landskapet och alla smaa byar som laag laengs kanalerna. Vid testoppet blev det lite oro i laegret, en vaeska hade ramlat i vattnat, och den liknade en av vaara men vi var inte speciellt oroliga foer vi hade kommit paa baaten tidigt saa vaara vaeskor laag laangt ner, trodde vi. Naer hjaelten Charles som hoppade i efter vaeskan kom upp insaag vi att det var Agnes ryggsaeck. Thankyou Charles. Lyckligtvis var det bara klaeder som hade blivit vaata.
Fraan Allapuza tog vi buss till Kumily, en liten stad som ligger i vaestra Ghatsbergen. Paa bussen blev Agnes lite aaksjuk och spydde lite.
Haer aer vaeldigt vackert. Vi var paa safari igaar och daa saag vi apor, faaglar, elefanter, ekorrar och en skorpion. Vaegen till djurparken gick genom teodlingarna. Roligt att se.
Idag har vi varit paa elefantridnig. Det var riktigt roligt, vi fick sitta tre paa en elefant och vi fick rida genom kardemumma och pepparodlingar.
Vi bor paa ett homestay, det aer som bedandbreakfast. Saa idah har vi aetit hemgjorda iddli till frukost. En slags risbullar som man doppar i stark saas med cocos i.
Imorgon ska vi fortsaetta sooderut, till Madurai.
GOTT NYTT AAR fraan oss....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar